Daikin Emura - Вашето цялостно решение за климатизация

Daikin Emura - Вашето цялостно решение за климатизация

Проектиран, за да удовлетвори уникалното европейско чувство за стил. Сребърният филтър и въздухопречиствателите улавят 99% от алергените, катополени и акари. 3-D въздушен поток гарантира, че въздухът достига дори до най-далечните ъгли на стаята ви. Многозоновият интелигентен сензор за присъствие установява вашето присъствие и ви защитава от въздушни течения. Wi-Fi адаптерът ви позволява да контролирате климатика от всяка точка и по всяко време с вашия смартфон или таблет. И при това е включен безплатно към климатика!

Най-важен е дизайнът

Дизайнът е всичко. Той е в избора да бъде създадена стилна и елегантна климатична система, която изглежда страхотно.
Той също е в избора на интелигентна технология, която винаги гарантира комфортна температура в помещението.

Проектиран в Европа за Европа

Daikin Emura е резултат от непрекъснатата изследователска дейност за създаване на превъзходни решения за климатизация за европейските сгради. Първият Daikin Emura беше представен на пазара през 2010 г., а стенната климатична сплит система придаде нов смисъл на понятието за климатизация в европейския интериорен дизайн. Новото поколение климатични уреди добави още по-голяма функционалност, като ги направи още по-подходящи за европейската архитектурна естетика, технически стандарти и изисквания на потребителите.

Съвременно управление на климата

Само най-доброто е достатъчно добро, когато става въпрос за вашия дом. Сега Daikin издига комфорта на съвсем ново ниво, като преосмисля понятието за чист въздух със своята гама Bluevolution.
Когато избирате технологиите на Daikin, можете да разчитате на целогодишен комфорт, енергийна ефективност, надеждност и управление.

Двузонов интелигентен сензор

Интелигентният сензор за две зони управлява комфорта по два начина. Ако в стаята няма никой за 20 минути, той променя зададената точка, за да започне да пести енергия. Веднага щом в помещението влезе някой, зададената температура незабавно се връща към първоначалната настройка. Също така, интелигентният сензор за две зони насочва въздушния поток встрани от присъстващите в стаята, за да се избегнат студени течения.

Триизмерен въздушен поток

За да гарантира еднаква температура в цялата стая, система за въздушен поток в 3 посоки на Daikin Emura комбинира автоматично хоризонтално и вертикално завъртане на жалузите. Така се създава равномерно разпределение на въздуха в стаята към ъглите дори на големи помещения.

Нощен режим на работа

Резки промени на стайната температура могат да разстроят вашия сън. За да се избегне това, Daikin Emura предотвратява прегряването или преохлаждането през нощта. Ако таймерът е включен, тялото автоматично ще зададе температурата на 0,5°C по-топло в режим на охлаждане и на 2°C по-студено в режим на отопление.

Чист въздух

Усъвършенстваният деодориращ филтър от титаниев апатит за пречистване на въздуха улавя дори и микроскопични прахови частици, абсорбира органични замърсители и разгражда миризмите, а нов сребърен филтър за премахване на алергени и пречистване на въздуха улавя алергени, като напр. полени и акари.


Споделете статията
Автор: Иван Иванов
Източник: Daikin
Сайт: daikin.bg