Отопление

Проектиране и монтаж на отопление, вентилация, 
климатизация и хладилна техника / Услуги / Отопление

Пелетни котли

Модерен и ефективен начин за отопление на помещения е с пелетни котли. Лесен начин за обслужване и икономичен разход. Пелетните котли са надежден и изключително добър източник на топлина, които значително съкращават разходите за отопление. Има възможност за дистанционно управление чрез мобилен телефон.

Научете повече

Газови котли

Ефективно отопление на газ благодарение на газовите кондензни котли. При този вид система се оползотворява не само топлината, получена при изгарянето на газ, но и допълнително топлината, която при конвенционалната техника остава неизползвана. Кондензните котли извличат почти напълно топлината в отработените газове и я отдават на отоплителната система. Този тип отопление спестява както енергия и пари, така и щади околната среда.

Научете повече

Термопомпи

С грижа за своите клиенти ПОЛЮС-ТМ предлага изключително икономичен метод за отопление на помещения – с термопомпи. Чрез тях се възползваме максимално от неизчерпаемата енергия на природата, за да я пренесем в нашия дом. Тези системи имат огромно предимство - освен намаляване на сметките Ви, те помагат и да запазим природата си. Термопомпите не произвеждат топлина, а извличат 3-4 пъти по-голямо количество топлинна енергия от околната среда, отколкото е необходимата електрическа енергия за самото извличане.

Научете повече