За нас

Проектиране и монтаж на отопление, вентилация, 
климатизация и хладилна техника / За нас

ПОЛЮС-ТМ ЕООД

„ПОЛЮС-ТМ“ е сред водещите компании в България за проектиране, доставка и монтаж на отопление, вентилация, климатизация и хладилна техника. Основната й дейност е насочена към големи промишлени помещения, заводи, търговски центрове, хотели, заведения, складове и болници.


История

Фирмата е основана на 1 ноември 1995 г. в гр. Плевен. Разполага със собствена производствена база в Плевен и магазин - изложбена зала в София. В „ПОЛЮС-ТМ“ работят над 80 инженери с доказан професионален опит и висококвалифицирани специалисти. Компанията разработва уникални продукти и артикули по индивидуален проект, използвайки възможно най-безопасните материали за околната среда. Компанията работи с модерно оборудване на световни лидери.


Партньори

Поставяйки качеството на първо място, фирмата си сътрудничи само с доставчици, гарантиращи най-високо ниво на продукция. Наши партньори са: DAIKIN, Clint, Wiessmann, Trox, Mitsubishi, Atlantic, Gree, Viadrus, Bosch, Chigo и други.


Опит и професионализъм

Благодарение на своя дългогодишен опит и професионализъм „ПОЛЮС-ТМ ” е един от основните изпълнители и подизпълнители за проектиране, производство и монтаж на централна вентилация и климатизация на големи промишлени и търговски помещения и знакови обекти в цялата страна.


Реализирани проекти

Част от реализираните проекти можете да намерите в раздел: Реализирани проекти.

Сертификати

Съгласно стандарта ISO 9001:2008, ISO 14001:2004 и ISO 18001:2007 в компанията е въведена система за управление на качеството с одит за сертификация от одитираща организация – TQCSI. Компанията е член на Камарата на строителите и Камарата на инсталаторите.


Награди

През годините „ПОЛЮС-ТМ“ е носител на много награди и призове за качество. Получила е и признания за добра съвместна работа и професионално изпълнение на проекти не само от български, но и от много чуждестранни инвеститори.