Услуги

Начало / Услуги

ОТОПЛЕНИЕ

ПОЛЮС-ТМ има богат опит в проектирането и изграждането на отоплителни инсталации, както на жилищни и бизнес сгради, така и на детски градини, болници и промишлени помещения. Изпълняваме различни типове отопление - котли на пелети, газ, биомаса и термопомпи.

Научете повече


ВЕНТИЛАЦИЯ

Вентилационната система е изключително важна за качеството на въздуха в дома или работната ни среда - подобрява състава на въздуха чрез филтриране. ПОЛЮС-ТМ предлага проектиране, изграждане и производство на климатични камери, вентилационни боксове, кухненски смукатели, рекупаративни блокове, вентилационни елементи и въздуховоди за индустриални вентилационни инсталации, както и на системи за дома или офиса. Ще Ви помогнем да изберете най-подходящото за Вас и ще се погрижим да бъде професионално изградено и въведено в експлоатация.

Научете повече


КЛИМАТИЗАЦИЯ

Времето ще се съобразява с Вашите желания, когато разполагате с климатична инсталация. Специалистите от ПОЛЮС-ТМ се стараят да подхождат индивидуално към всеки клиент. При нас ще получите най-доброто решение за Вашите нужди, съобразено и с посочения бюджет.

Предлагаме климатични камери, термопомпи, чилъри, VRV системи и сплит системи на утвърдени марки.

Научете повече


СЛЪНЧЕВИ КОЛЕКТОРИ

Слънчевите колектори са екологични системи, улавящи слънчевата радиация и я преобразуват в топлинна енергия, от която всяко домакинство се нуждае за посрещането на ежедневните си нужди. Тези соларни системи са изключително ефективни и икономически изгодни, тъй като доставят безплатна енергия от слънцето, за която няма да платите нито лев. ПОЛЮС-ТМ предлага различен тип колектори, в зависимост от Вашата необходимост, съчетани с подходящ бойлер.

Научете повече


ХЛАДИЛНИ ИНСТАЛАЦИИ

ПОЛЮС-ТМ e специализирана в изработка и монтаж на централни хладилни инсталации, хладилни камери (нискотемпературни и среднотемпературни) и водоохладителни агрегати. Предлагаме и изграждане на хладилни камери.

Внос на хладилно оборудване: компресори, изпарители, кондензатори, вентилатори и хладилна автоматика.

Научете повече


МЕТАЛНИ ИЗДЕЛИЯ

ПОЛЮС-ТМ изработва нестандартни изделия от метал. Можем да предложим голямо разнообразие от градински и паркови пейки, стълбища, кошчета за отпадъци и други елементи по Ваш проект.