ПОЛЮС-ТМ - Отопление

ОТОПЛЕНИЕ

ПОЛЮС-ТМ има богат опит в проектирането и изграждането на отоплителни инсталации, както на жилищни и бизнес сгради, така и на детски градини, болници и промишлени помещения. Изпълняваме различни типове отопление - газ, биомаса и термопомпи.

Научете повече


ПОЛЮС-ТМ - Вентилация

ВЕНТИЛАЦИЯ

Вентилационната система е изключително важна за качеството на въздуха в дома или работната ни среда - подобрява състава на въздуха чрез филтриране. ПОЛЮС-ТМ предлага проектиране, изграждане и производство на климатични камери, вентилационни боксове, кухненски смукатели, рекупаративни блокове, вентилационни елементи и въздуховоди за индустриални вентилационни инсталации, както и на системи за дома или офиса. Ще Ви помогнем да изберете най-подходящото за Вас и ще се погрижим да бъде професионално изградено и въведено в експлоатация.

Научете повече


ПОЛЮС-ТМ - Климатизация

КЛИМАТИЗАЦИЯ

Времето ще се съобразява с Вашите желания, когато разполагате с климатична инсталация. Специалистите от ПОЛЮС-ТМ се стараят да подхождат индивидуално към всеки клиент. При нас ще получите най-доброто решение за Вашите нужди, съобразено и с посочения бюджет.

Предлагаме климатични камери, термопомпи, чилъри, VRV системи и сплит системи на утвърдени марки.

Научете повече


ПОЛЮС-ТМ - Газификация

ГАЗИФИКАЦИЯ

Ако сте избрали да се отоплявате чрез използването на природен газ, както милионите европейци, или да използвате пропан-бутан, то Вие имате възможност да решите въпроса с отоплението по няколко начина: подово отопление, радиатори или вентилаторни конвектори.

В ПОЛЮС-ТМ извършваме изграждане на сградни газови инсталации и на промишлени помещения.

Научете повече


ПОЛЮС-ТМ - Метални изделия

МЕТАЛНИ ИЗДЕЛИЯ

ПОЛЮС-ТМ изработва нестандартни изделия от метал. Можем да предложим голямо разнообразие от градински и паркови пейки, стълбища, кошчета за отпадъци и други елементи по Ваш проект.

Научете повече